…alguna cotxinadeta de les teves…

Arribo a casa tardíssim: ara ja és dissabte i la cosa s’ha encabronat en plegar de la feina i el meu amic Matusalén ha fet de les seves, de manera que només arribar em regalo una dutxa ràpida, enceto una Moritz per desembussar i engego l’ordinador, que avui no he pogut mirar-me el correu. ELLA me n’ha enviat un, resposta d’un de meu anterior,

obro parèntesi pels mal pensats: a ELLA no tinc el goig ni el gust de conèixer-la ni tan sols hi he parlat mai, que ELLA i jo només ens hem trobat un parell de cops al msn i hem creuat uns quants correus tanco parèntesi

on em diu, entre d’altres coses, “i si fas alguna cotxinadeta de la teves pensa en mi, porfi!!!!!” i com aquell qui no vol la cosa mira tu que començo a pensar en ELLA 

ELLA és dreta al meu davant amb somriure trapella i jo que m’hi atanso i l’abraço i la trobo suau i ferma a l’hora i acosto la meva cara a la seva i la beso amb dolçor, que ELLA es deixa fer, i després les nostres llengües es troben enjogassades, repassant genives i xuclant llavis, i li llepo el coll i li mossego les orelles i li acarono el clatell i la meva mà baixa esquena avall que ELLA s’esborrona. I li trec la roba 

em descordo el barnús i començo a tocar-me la cigala que ja és trempada 

i ara jugo amb els seu mugrons i ELLA no fa res perquè només es deixa fer i quan l’ajec amolla un sospir de plaer perquè sense voler li he fregat l’entrecuix que jo encara no hi volia arribar i la giro de bocaterrosa i li beso i li llepo i li toco l’ullera que deixo ben molla de saliva, ben a punt pels meus dits que frisen com frisa ella però no, que encara no és l’hora. I la poso ara de panxa enlaire 

em toco els ous i començo ara un lent vaivé amunt i avall 

i m’amorro ara a l’entrecuix i ELLA alça les cames ben amunt per fer-me la feina més fàcil i jo li ho agraeixo abraonant-m’hi, treballant el seu botó que trobo també trempat i sensible que respon immediatament als meus estímuls i li baixa una glopada immensa de sucs que recullo amb avidesa i, ummm, com m’agraden!, que m’ajuden en la meva tasca de donar-li plaers. I m’unto els dits dels seus sucs 

el moviment s’accelera i sense que pugui evitar-ho tinc un espasme a la ronyonada

i els reparteixo entre la seva vagina i el seu cul mentre amb l’altra mà li frego els mugrons amb suavitat i segueixo llepant i xuclant i llepant i xuclant i llepant fins que 

em ve una ejaculació enorme, brutal, udolo del gust 

ELLA aixeca el pubis amb els espasmes de l’orgasme i se li escapa un udol del gust

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

12 comentaris a l'entrada: …alguna cotxinadeta de les teves…

 1. No em cansaré mai de dir-ho: la imaginació al poder!

  Nasiiiii… hola guapíssim!… estic convençuda que quan ELLA llegeixi això no tardareu en sentir-vos les veus i altres coses! ;D

  Un traguet de Moritz a la teva salut!!!

  Petonets ben humits!

 2. Jo Mateixa diu:

  Ui doncs la baixllobregatina i tu podeu tenir una oportunitat, has vist la trobada de la Xarxa Blocaire Santboiana???? a mi em van enviar un e-mail i ahir i resseguint les adreçes vaig veure el teu Bloc 🙂

  A mi em fa com una mica de cosa anar-hi, però no ho descarto.

  ELLA t’ha llegit, m’ho ha dit per sms, però està sense internet a casa i a la feina està molt liada, textualment el sms diu:

  “Txell, si et plau, fes saber al Nasi (FollimFollam.bloc.cat) que em segueix fent mullar les calces, que ell ja sap que vol dir”.

  Perdo eh però….. jo també se que significa mullar les calces o poder es un codi “raru” que feu servir vosaltres dos????, jejejejejeje

  T’envia petons, aixxxx, com sou eh!!!!

 3. Jo Mateixa diu:

  Ei Nasi, a mi tant m’ha fa que em reconeguin, com que tinc la foto penjada al Bloc (lo raro seria que no em reconeguessin), jejejejejeje.

  Pel que fa a ELLA….y tu no tienes abuelaaaaaaaa, joder el tio, jejejejejejeje. A veure, si tu mateix t’has respot a la pregunta, si dius que no te el teu mòbil ves que no sigui per això que no ha pogut contactar amb tu no creus??? No t’amonis, l’hi he enviat sms tal i com et dic en l’e-mail.

  Que vagi be!!

 4. Jo Mateixa diu:

  Ei Nasi, a mi tant m’ha fa que em reconeguin, com que tinc la foto penjada al Bloc (lo raro seria que no em reconeguessin), jejejejejeje.

  Pel que fa a ELLA….y tu no tienes abuelaaaaaaaa, joder el tio, jejejejejejeje. A veure, si tu mateix t’has respot a la pregunta, si dius que no te el teu mòbil ves que no sigui per això que no ha pogut contactar amb tu no creus??? No t’amonis, l’hi he enviat sms tal i com et dic en l’e-mail.

  Que vagi be!!

 5. Gatot diu:

  mmmmm…… jo_mateixa de confident i alcavota? el baix llobregat alterat? metamorfosi humida? moritz al poder?

  massa peces per encaixar i encara falta ELLA….

  però això si…. no tothom sap descriure una palla així!

  petons i llepades onanistes!

 6. STRIPER diu:

  Hosties tio aixo es imaginacio ,de fet el 99% del sexe es imaginacio,

 7. Jo Mateixa diu:

  Nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….que diu que et trucacaria aquesta nit, cap a les 21:30, si t’anès be, evidentment si tingues el teu telèfon per que no ha rebut cap e-mail teu 🙁

  ELLA, si em llegeixes des de la feina tiaaaaaaa, va que el tens boig pobre noi!!!!

  Gatot, ja saps, per els amics el que faci falta!!!!

 8. wowgold diu:

  wow gold:wow gold,wow gold website:wow gold tks

 9. Arribo a casa tardíssim: ara ja és dissabte i la cosa s’ha encabronat en plegar de la feina i el meu amic Matusalén ha fet de les seves, de manera que només arribar em regalo una dutxa ràpida,

 10. SHANKAR diu:

  thiajaoaopoaooooooo

Els comentaris estan tancats.