Pol·lució nocturna

Aquesta nit l’he somiada, sí, l’he somiada a ELLA. És estrany perquè no acostumo a recordar els somnis però estic raonablement segur que sí que era ELLA fent una incursió al meu cervellet, n’he estat segur així que el puto despertador m’ha desvetllat. No en recordo gran cosa, però… 

… el primer que recordo és que sóc a les fosques, no de nit ni amb el llum apagat, a les fosques perquè duc un antifaç posat i ja us dic abans que no m’ho demaneu que no, que diria que de lligat no n’estic, i uns llavis sensuals em xiuxiuegen amb to esborronador tranquil, que sóc jo i jo que no sé que dir ni que contestar i el que ja recordo després és aquella humitat a l’entrecuix, aquella boca que engoleix la meva eina amb avidesa, salivant-la de la punta als ous, aquella llengua que em fa trempar els mugrons, que tot l’altre ja ho està de ben trempat, aquelles mans que m’acaronen els ous i el cul, que ara m’hi noto els seus llavis que ho humitegen tot i jo que panteixo, i gemego, atrapat entre la foscor, la incertesa, el desig de fer-la meva i el plaer que m’està donant, que ara m’engrapa la polla amb una mà mentre em llepa l’ullera del cul… 

…quan el puto despertador m’ha desvetllat m’he notat tot moll de l’escorreguda.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: Pol·lució nocturna

 1. STRIPER diu:

  Els somis erotics son la conya,o a vegades el cony, i a mes tens la sort de que pots somia amb qui vulguis,la desgracia seria somia amb la Ana Botella uffff, qui mal son amb las dents que te fen una mamada deu se de masoquisme, Ay no em fan res els bombos es mes alas prenyades se’ls posa una cara molt bufona.

 2. Jo Mateixa diu:

  Deu ni do quins somnis que tens més….interessants, jejejejeje.

  Bon cap de setmana!!!! per cert, que, que, ja heu pogut xerrar????

  Petonets!!!

 3. Jo Mateixa diu:

  Si, si, el numero es correcte, es el que tinc jo anotat al meu mòbil i es amb el que parlo amb ella normalment.

  Se que ha estat uns dies sense mòbil, però això va ser abans de marxar a Estats Units, ja et dic, jo he estat parlant amb ella aquesta setmana.

  No l’hi tinguis en compte, que va molt liada la pobre.

  Petons!!!

 4. Bon cap de setmana!!!! per cert, que, que, ja heu pogut xerrar????

 5. Asesoramiento gran, práctico y muy necesario*replica lv bags

Els comentaris estan tancats.