Imaginacions

La imaginació… que n'és de dolenta! Aquell desfici de pensar en algú (en ELLA, per exemple?) que no coneixes i deixar que aquesta mala bèstia de la imaginació, que vola pel seu compte, que funciona com li rota i no controles de cap de les maneres, et jugui males passades… no us sona això? no ho heu viscut? patit?

Morena… rossa… pèl-roja, tal vegada? Ulls grossos o petits… Foscos o clars… Ametllats o més aviat arrodonits… Alta? Baixa? Ni alta ni baixa? Pits grossos, pits menuts, pits ferms, pits una mica caiguts… I el mugrons? bruns… rosadets… amples…  o no tant… trempen quan s'excita? El llavis són molsuts o perfilats… Com se li eixampla la boca quan somriu? Somriu sovint? És riallera? Ui!, si ho fos, quins farts de riure que ens faríem! Potser el ventre és pla o potser fa una mica de panxeta, d'aquelles panxetes tan agradables de tocar… Les cames… com deuen ser? I acaben en unes natges que potser són ves a saber… A què deu tenir gust la seva boca? Si ens toquem… hi haurà aquella mena d'electricitat que tan i tan excitant resulta? Quina trempera tan bèstia quan li acaroni els pits, l'entrecuix, i es mulli tota i jo li noti la mullena a través de les calces! I com són les mans que m'engrapen l'eina? Grans… petites… suaus… I els petons són tan humits com els he somiat? I quin gust deuen tenir els seus sucs que li baixen a grans glopades quan la llepo de cap a peus… I com deu ser sentir les seves cuixes que m'apreten les temples quan li ve l'orgasme… I com serà trobar-se dins seu… serà com ser a casa? I quina expressió tindrà el seu rostre quan ens escorrem tots dos a l'hora… que tanca els ulls quan ho fa? o tal vegada els obre de bat a bat per tal de no perdre's res…

La imaginació… que n'és de dolenta aquesta punyetera mala bèstia, sobretot quan l'esperes a ELLA!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Imaginacions

  1. Jo Mateixa diu:

    Nasi, mira el correu quant et vagi be.

  2. Buen material. Estoy de acuerdo contigo.

  3. * Peix del Mar,va dir: no pots veure les meves llàgrimes …

Els comentaris estan tancats.