Goodbye stranger, goodbye love!

Et penses que controles els fils fins que descobreixes que ets el titella i no el titellaire: no l'heu tinguda mai aquesta sensació? Em cal un break: per això, si tot va bé, dissabte a mig matí, seré en una casa al mig d'una natura feréstega, sense cobertura del mòbil, ni tan sols llum elèctric (ei, de tant en tant aniré a ciutat a llegir-me mails i fer alguna trucada, eh?). Em cal una mica de neteja: ep!, que NO és una fugida, com fan altres, que el Nasi no és un COVARD! Vaig a fer el que he fet ja un parell de vegades a la meva vida: retrobar-me, agafar forces, que no tot s'acaba avui, que després ve un demà. Si tot va bé, espero que ens retrobem pels volts de Sant Joan, pel solstici d'estiu. Avui no plou, però tinc els ulls negats! Per a qui ho vulgui entendre, us deixo també amb Supertramp, un clàssic. Fins la tornada!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Goodbye stranger, goodbye love!

 1. STRIPER. diu:

  NANO :
  a recuperarte i que tornis aviat.
  Una Abraçada

 2. Gatot diu:

  Ànims noi, ja sé que no és un consol… però hi ha una certa epidèmia. Potser la primavera hi té alguna cosa a veure!

  petons i llepades primaverals!

 3. Joana diu:

  Al mig de la natura ferèstega segur que trobaràs alguna resposta…no totes…així podràs tornar-hi!
  Una abraçada no ferèstega!

 4. Palmiye diu:

  insaat sektörünün öncü firmalar1ndan olan istanbul palmiye grup halkimizin kar_isina en ucuz ve en kaliteli daire seçenekleriyle çikmaktadir. Güvenilir ve kendini ispat etmi_ firmamiz degerli müsterilerimizin övgüsüne layik olmaya çali_maktadir. Sizde kendi evinizde oturmak ve kira öder gibi daire sahibi olmak istiyorsaniz mutlaka bizi arayiniz. Sitemizi ziyaret etmenizi yeterlidir. Sati_ temsilcilerimiz telefonlarinizi bekliyor.

Els comentaris estan tancats.